ВЕРБАЛІЗАЦІЯ КВАНТИФІКАТОРА НЕВИЗНАЧЕНОСТІ “FEW” АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Дане дослідження ґрунтується на вивченні квантифікатора невизначеності ‘few’ в англійській мові на семантичному та лексичному мовленнєвих рівнях Ми формуємо концептосферу ‘few’, будуємо його мікро лексико-семантичне поле та виділяємо шляхи його вираження.