СИНОНІМІЧНИЙ АСПЕКТ ВЕРБАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПТУ “ТАЄМНИЦЯ” В УКРАЇНСЬКІЙ ЛІНГВОКУЛЬТУРІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті досліджується лексикографічний матеріал, який репрезентує синонімічні зв’язки лексеми “таємниця” як основного вербалізатора однойменного концепту. Шляхом аналізу значень даних синонімів зроблена спроба їхньої класифікації.