ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЛЕКСИКО-СЕМАНТИЧНОГО ПОЛЯ “БУТТЯ” В АВТОРСЬКОМУ ДИСКУРСІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена вивченню семантики дієслівних лексем зі спільним компонентом “буття” для побудови лексико-семантичного поля “буття”. Результати дефініційного аналізу лексем верифіковано в структурі авторського дискурсу.