“ВОЙНА” И “МИР” В ИМЕНИ: ДИАЛОГ ИЛИ ПРОТИВОСТОЯНИЕ? (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті смислова структура власної назви розглядається на тлі інтерпретації лінгвокультурного потенціалу, закодованого у семантиці апелятивів сучасних англійських антропонімів германського походження. Детальному аналізу піддається специфіка мовної репрезентації домену “Військова сфера”.