РЕГУЛЯРНА БАГАТОЗНАЧНІСТЬ ДИСКОМФОРТНИХ ЕКСПЕРІЄТИВІВ (на матеріалі лексики чуттєвого сприйняття української та польської мов) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена дослідженню регулярної багатозначності експерієнтивів на позначення ситуації дискомфортних відчуттів. З’ясовуються особливості семантичного потенціалу “дискомфортних” іменників української та польської мов, визначається динаміка розвитку їх семантичної парадигми