ПОНЯТТЯ “КОНЦЕПТ”, ЙОГО ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена висвітленню поняття “Концепт”, дається загальна характеристика концепту, виділяються підходи до визначення концепту, визначаються структура та типи концепту.