СЕМАНТИЧНИЙ РУХ ЛЕКСЕМИ DER WEG (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено семантико-етимологічному дослідженню лексеми der Weg та визначенню первинних понятійних ознак, що знаходяться в підґрунті концепту ДОРОГА.