ВАРІАНТОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ФРАЗЕОЛОГІЗМІВ ІЗ ОНІМНИМ КОМПОНЕНТОМ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У дослідженні розкрито сутність варіантологічного аналізу фразеологізмів із онімним компонентом і з’ясовано зміст типології фразеологізмів із онімним компонентом у національних варіантах англійської мови.