ВЕРБАЛЬНІ ЗАСОБИ ФАСЦИНАЦІЇ В АНГЛОМОВНОМУ ДИСКУРСІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена дослідженню вербальних засобів фасцинації в англомовному дискурсі. Під фасцинацією розуміємо словесний вплив, який полягає у зверненні уваги, емоційному налаштуванні, побудові успішного іміджу. Вербальними знаками фасцинації постають звертання, емоційно-експресивна лексика, похвала, комплімент. Функція цих засобів полягає в інтенсифікації мовленнєвого контакту.