ЗАСОБИ МОТИВАЦІЇ НОМІНАЦІЇ ПРІЗВИСЬК У ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
В статті розкриті результати дослідження засобів мотивації номінації прізвиськ у Одеській області. Виявлено, що основою мотивації номінації є особливості характеру, вимови, зовнішності, поведінки, діяльності особи.