ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТОК КОНЦЕПТУ “ТУРИЗМ” В АНГЛІЙСЬКІЙ КОНЦЕПТОСФЕРІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті вивчається формування та розвиток концепту “туризм” в англійській концептосфері. Аналізується природа концепту методами історичного та етимологічного аналізу.