АНГЛОМОВНІ ЗАПОЗИЧЕННЯ ТА ЇХ РЕАЛІЗАЦІЯ У ТЕКСТАХ НІМЕЦЬКОЇ ПУБЛІЦИСТИКИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена дослідженню новітніх запозичень з англійської мови у сучасній німецькій пресі. Запозичення – невід’ємна складова процесу функціонування мови та історичних змін у ній і є важливим джерелом поповнення словникового складу будь-якої культурної мови.