ФУНКЦІОНАЛЬНО-СЕМАНТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЛЕКСЕМ SOME ТА ANY У СУЧАСНІЙ АНГЛЙСЬКІЙ МОВІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Дана стаття розглядає суттєві функціональні та когнітивні характеристики лексем some та any у сучасній англійській мові, закономірності їх вживання аналізуються у рамках теорії функціонально-семантичного поля. Ключові слова: займенник, субстантив, детермінатор, лексема, частина мови.