ЛЕКСИКО-СЕМАНТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НІМЕЦЬКОГО МОЛОДІЖНОГО СЛЕНГУ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття розглядає лексико-семантичні особливості німецького молодіжного сленгу. Автор аналізує наукові праці з даної проблематики та лексикографічні джерела. Він виокремлює основні риси досліджуваного лінгвістичного явища. Наприкінці статті подано висновки.