СТРУКТУРНО-СЕМАНТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ФРАЗЕО-СЕМАНТИЧНОГО ПОЛЯ МОДУСНОГО ТИПУ ФРАЗЕО-ТЕМАТИЧНОЇ ГРУПИ “МІРА СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ” В НІМЕЦЬКІЙ, АНГЛІЙСЬКІЙ ТА УКРАЇНСЬКІЙ МОВАХ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті досліджується фразео-семантичне поле модусного типу фразео-тематичної групи “Міра споживання алкогольних напоїв” у плані ідеографічного опису фразеологічного складу мови та розглядається проблема його структурно-семантичного моделювання в німецькій, англійській та українській мовах.