НЕВЕРБАЛЬНІ ЗАСОБИ ВИРАЖЕННЯ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ “ІНТЕРЕС” (на матеріалі англомовної прози) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті йдеться про невербальні компоненти комунікації, що виражають емоційний стан “інтерес”. Автор виділяє інвентар зазначених невербальних засобів і характеризує їх з точки зору функціонально-прагматичного підходу.