ТРАНСФОРМАЦІЯ КОНЦЕПТУ “ПРИРОДА” В ПОЕЗІЇ М. Т. РИЛЬСЬКОГО (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
На матеріалі збірок “Крізь бурю й сніг” та “Знак терезів” описано номінативне поле концепту “природа”, продемонстровано “офіційний” та “неофіційний” варіанти цього концепту в книжці соцреалістичного періоду.