МЕТОДИЧНА СТРАТЕГІЯ ВИКЛАДАЧА ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ВНЗУ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
При виборі та застосуванні методів навчання найкращих результатів можна отримати при збалансованому використанні різних методів, адекватних меті та ситуації навчання. Інтегративний підхід забезпечує формування всіх компетенцій студента, відповідає принципам особистісно орієнтованого навчання, реалізує потенціал міжпредметних зв’язків.