ПАМ’ЯТКИ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ НАВЧАЛЬНО-СТРАТЕГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В ДІАЛОГІЧНОМУ МОВЛЕННІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті подано визначення навчально-стратегічної компетентності та роль пам’яток для її формування. Охарактеризовано зміст і структуру пам’яток. Описані вимоги до їх змісту та оформлення. Обґрунтовуються теоритичні засади використання пам’яток, як засіб і спосіб самостійного опанування іноземної мови та діалогічним мовленням зокрема.