ОСОБЛИВОСТІ МЕТОДИКИ ФОРМУВАННЯ АНГЛОМОВНОЇ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті конкретизуються основні аспекти та специфіка використання інформаційних технологій у процесі формування соціокультурної компетенції студентів мовних спеціальностей. Визначаються умови формування іншомовної соціокультурної компетенції засобами інформаційних технологій в процесі навчання іноземної мови.