ОСНОВНІ ЗАСОБИ СЕМАНТИЗАЦІЇ НЕЗНАЙОМОЇ ЛЕКСИКИ ДЛЯ РОЗШИРЕННЯ ПОТЕНЦІЙНОГО СЛОВНИКА СТУДЕНТІВ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена проблемі розширення потенційного словника студентів для читання текстів за фахом в оригіналі. В статті розглядається відмінність між активним, пасивним та потенційним словниками людини. Протиставляються різні думки щодо засобів семантизації незнайомої лексики.