КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ІНШОМОВНОЇ ОСВІТИ В ЄВРОПЕЙСЬКИХ КРАЇНАХ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті обгрунтовано теоретико-методологічні засади розвитку іншомовної освіти у школах європейських країн. Розкрито сутність поняття “система шкільної іншомовної освіти”, схарактеризовано пізнавальний, розвивальний, навчальний та виховний аспекти іншомовної освіти у дослідженнях провідних вчених-лінгводидактів європейських країн.