ПЕДАГОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ В КОМП'ЮТЕРНОМУ МЕДІАЦІЙНОМУ СЕРЕДОВИЩІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена встановленню переваг та недоліків використання сучасних технологій навчання іноземній мові. Особлива увага приділяється новітнім підходам до впровадження інформаційних технологій, що базуються на всесвітній мережі Internet.