(НЕ)ПЕРСПЕКТИВНІСТЬ КОДИФІКАЦІЇ МОВЛЕННЯ (на прикладі суржику) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядається низка теорій про різновиди суржику та можливість його кодифікації під час аналізу записаних висловлювань, де наявні елементи суржику. Таким чином доведена неможливість і непотрібність кодифікування цього способу мовлення.