ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ СТИЛЬ ХУДОЖНЬОГО МОВЛЕННЯ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті викладено основні положення щодо характеристики стилю, зокрема функціонального, а також ознаки художнього стилю мовлення та малі форми його реалізації,такі як розповідь,новела та мініатюра.