ОСОБЛИВОСТІ ІНДИКАТОРІВ ІМПЛІКАТІВ НА МОРФОЛОГІЧНОМУ РІВНІ ПОЕТИЧНОГО ТЕКСТУ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто можливості морфеми у формуванні імпліцитного смислу художнього тексту, спираючись на виявлення їхньої взаємодії з контактними одиницями свого рівня та на повтор.