ДО ПИТАННЯ ПРО ЕМОЦІЙНУ ОЦІННІСТЬ МЕТАФОРИЧНИХ СЛІВ В СУЧАСНІЙ ХУДОЖНІЙ ПРОЗІ (на матеріалі німецької мови та австрійського національного варіанту німецької мови) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті порушується питання взаємовідношення метафоричних та аксіологічних концептів, детально аналізуються та розглядаються метафори як засоби вираження оцінки в німецькій мові та австрійському варіантів німецької мови.