АПОЗИТИВНІ СЛОВОСПОЛУЧЕННЯ В АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглядаються апозитивні словосполучення. Автори досліджують визначення прикладки й вважають наголос у цьому словосполученні чинником визначення власне прикладки.