ТЕРМІНОЛЕКСИКА ЯК КОМПОНЕНТ КОМУНІКАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ФАХІВЦІВ АГРАРНОЇ СФЕРИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглянуто термінолексику як невід’ємну складову комунікативної культури фахівців аграрної сфери, визначено сутність понять комунікативної культури та сучасної сільськогосподарської термінології, запропоновано й обґрунтовано комунікативно-зорієнтовані види роботи у навчальному процесі.