ДО ПРОБЛЕМИ “ЗЛА” У ТВОРЧОСТІ Т. ШЕВЧЕНКА: ХРИСТОЛОГІЧНА ІНТЕРПРЕТАЦІЯ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті досліджується проблема “зла” у творчості Тараса Шевченка. Аналізується творче втілення концепту “страждання” у творах поета під кутом зору християнсько-антропологічних студій.