ПСИХОЛОГІЯ ВНУТРІШНЬОГО ДІАЛОГУ (на матеріалі української та французької прози) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття присвячена дослідженню внутрішнього діалогу як спільної композиційно-мовленнєвої форми аналізованих прозових творів Є. Кононенко та Ф. Саган. Використання письменницями цього різновиду внутрішнього мовлення дає читачу змогу оволодіти внутрішнім світом персонажа та глибше проникнути в його психіку.