ХАРАКТЕРИСТИКИ КАЗКИ ЯК СВОЄРІДНОГО ЖАНРУ НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглянуто провідні характеристики та особливості казки як специфічного жанру народної творчості, а також наведено основні принципи класифікації казок.