“ЖИТТЯ СЕРЦЯ” ЯК МАГІСТРАЛЬНА ТРАДИЦІЯ УКРАЇНСЬКОЇ ТА АМЕРИКАНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУР (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті йдеться про кордоцентричне спрямування певних періодів української та американської літератур.