СПОЧАТКУ/СПОКОНВІКУ БУЛО СЛОВО? (До проблеми тлумачення та перекладу відомих рядків Й. В. Гете) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття присвячена одвічному питанню “Слово чи діло”, що розкривається на основі давніх філософських та теологічних вчень, а також на матеріалі відомих рядків творчості Гете.