КОМПОЗИЦІЙНА СТРУКТУРА АНГЛОМОВНОЇ ЕПІГРАМИ XIV-XIX СТОРІЧЧЯ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Автор статті досліджує особливості композиційної структури англомовної епіграми на формальному, змістовому, формально-змістовому та образному рівнях як засобу реалізації епіграматичного кліше.