ПАСТИШ ЯК ВИЯВ ГІПЕРРЕЦЕПТИВНОСТІ ЛІТЕРАТУРИ ПОСТМОДЕРНІЗМУ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглядається явище пастишу в контексті літератури постмодернізму. Простежується історія поняття; визначаються диференційні ознаки та функції пастишу як провідної форми текстотворення літератури постмодернізму. Наукова розвідка дає можливість простежити взаємозв’язок досліджуваного явища з іншими художніми прийомами творення гетерогенних текстів.