ШЛЯХИ РОЗГЛЯДУ ІНТЕРПРЕТАЦІЙНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ВСТАНОВЛЕННЯ ТЕКСТУ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
На основі новітніх досягнень в галузі інтерпретації тексту пропонується розгляд “місця дії” твору як важливого джерела текстуального матеріалу для занять з аналітичного читання та інтерпретації тексту. Визначені основні виміри поняття “місця дії” і описано ефективні форми роботи з ними. У розробці обстоюється переконання втому, що поглиблений аналіз “місця дії” сприяє розвитку здатності студентів до передбачення сюжету, оптимізує сприйняття емоційного та символічного навантаження літературного тексту.