ХАРАКТЕР СЕМАНТИЧНОЇ СПОЛУЧУВАНОСТІ СЛОВОТВІРНИХ АФІКСІВ У КОРЕЙСЬКІЙ, РОСІЙСЬКІЙ ТА АНГЛІЙСЬКІЙ МОВАХ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядається характер семантичної сполучуваності словотвірних афіксів та словотворчі процеси в лексико-граматичних системах синтетичних (російська мова), аналітичних (англійська мова) та аглютинативних мов (корейська мова). Розглядається теорія валентності (семантичної сполучуваності) та можливість виявлення закономірностей поєднання основ усередині складних слів і афіксів у структурі похідних слів корейської, російської, та англійської мов.