НОМІНАТИВНІ ОДИНИЦІ ПОЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ «ДИТИНСТВО» / «CHILDHOOD» В АНГЛОМОВНОМУ ХУДОЖНЬОМУ ДИСКУРСІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті висвітлено встановлення корпусу основних номінативних одиниць, що належать до поняття «дитинство» / «childhood» за лексико-семантичним принципом в англомовному дискурсі. Особливу увагу приділено визначенню поняття «дитинство», його структурі та складу. Проаналізовано основні ядерні та периферійні одиниці, що позначають осіб дитячого віку. Проведено словотворчий аналіз лексем, що позначають поняття «дитинство».