ВИГУКОВІ ФРАЗЕОЛОГІЗМИ З ЕМОЦІЙНО-ОЦІННИМ ЗНАЧЕННЯМ У ПРОЗІ Б. ЛЕПКОГО ТА У. САМЧУКА: СЕМАНТИЧНИЙ І ФУНКЦІЙНО- СТИЛІСТИЧНИЙ АСПЕКТИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто вигукові фразеологізми з емоційно-оцінним значенням, які виокремлено у прозових творах Богдана Лепкого та Уласа Самчука. Досліджено їхні емоційні відтінки, з’ясовано функційні та стилістичні особливості стійких сполук у художніх творах.