КОНЦЕПТУАЛЬНА ПАРАДИГМА КОМП’ЮТЕРНОГО СЛЕНГУ В АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті досліджуються зміст та сутність комп’ютерного сленгу в англійській мові. Визначаються касифікаційні та саментичні ознаки комп’ютерного сленгу. Аналізуються функції, способи утворення та особливості перекладу комп’ютерного сленгу.