ЕФЕКТИВНІ ФОРМИ І СПОСОБИ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ В НЕМОВНОМУ ВУЗІ НА ТЕХНІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ ЯК ЗАПОРУКА ПІДГОТОВКИ КВАЛІФІКОВАНИХ СПЕЦІАЛІСТІВ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Розглядаються питання необхідності використання ефективних форм і способів вивчення іноземної мови на всіх етапах розвитку особистості та формування професійної спрямованості у майбутніх спеціалістів. Система підготовки кваліфікованих спеціалістів зі знанням іноземної мови є головним завданням професійно-практичної освіти.