НАВИКИ 21 СТОРІЧЧЯ: ВИКЛИКИ, РОЗВИТОК, ВДОСКОНАЛЕННЯ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена проблемі підготовки професійного онлайн-викладача. Автор аналізує особливості та можливості віртуального навчання, узагальнює необхідні навики і уміння викладача для ведення навчального онлайн курсу. У статті представлено дослідження щодо використання ресурсів онлайн платформ для організації навчання іноземній мові магістрантів; описано досвід онлайн навчання магістрантів. Відмічено роль володіння студентами цифровими уміннями та нові тенденції впровадження онлайн навчання в процесі викладання іноземної мови у вищому навчальному закладі.