САМОСТІЙНА РОБОТА СТУДЕНТА У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Стаття присвячена організації самостійної роботи студентів, її ролі та значенню під час вивчення іноземної мови у вищих навчальних закладах.У статті розглянуто функції та цілі самостійної роботи. Проведено аналіз форм самостійної роботи. Виявлено найбільш ефективні її види і форми. Зокрема, розглядаються ефективні методи проведення самостійної роботи, які дозволяють зробити навчальний процес більш успішним і вивести його на новий рівень. Правильно організована самостійна робота у вищих навчальних закладах сприяє успішному та ефективному оволодінню іноземною мовою, а також забезпечує розвиток творчих здібностей студентів.