ПРОБЛЕМА «ГОРИЗОНТУ СПОДІВАННЯ ЧИТАЧА» У ТВОРІ П. ГЕРТЛІНҐА «ГЕЛЬДЕРЛІН» (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Стаття присвячена проблемі «горизонту сподівання читача» у творі сучасного німецького письменника Петера Гертлінґа «Гельдерлін», також проаналізовано і виявлено ступінь присутності читача у творі, була звернута увага на особливості взаємодії автора і читача.