ОБРАЗ БІЛОРУСА В РОМАНІ ІВАНА ЛАЖЕЧНИКОВА “ВНУЧКА БРОКЬОВАНОГО БОЯРИНА” (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті досліджується художня інтерпретація білоруського народу, звертається увага на формування білоруського національного стереотипу, що ставив собі за мету повне ототожнення білоруського і російського народу.