ІНТЕРФІКС: РОЛЬ І МІСЦЕ У МОРФЕМНІЙ СТРУКТУРІ СУФІКСАЛЬНОЇ ПОХІДНОЇ (НА МАТЕРІАЛІ ІСПАНСЬКОГО МАСМЕДІЙНОГО ДИСКУРСУ) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Дериваційна полівекторність суфіксальних демінутивних / аугментативних похідних виражається через складність та глибину дериваційних процесів детермінованих твірною. Приєднання суфіксів до слова може бути безпосереднім, або ж передбачає появу у його структурі додаткових мікроелементів – інтерфіксів, що визначається особливостями парадигматичного моделювання. Інтерфікси виконують структурну (приєднання суфікса до основи), розпізнавальну (ідентифікація смислів) та функцію посилення виразності (розширюють просодичну структуру).