ПРОЦЕС СТВОРЕННЯ МОВНОГО ІСПИТУ І ЙОГО ВПЛИВ НА ДЕРЖАВНИЙ СЕРТИФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН З ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ ЯК ІНОЗЕМНОЇ

Автор(и)

  • Dominika Bartosik

Ключові слова:

сертифікація, створення тестів, тести професійного спрямування, ALTE (Європейська асоціація екзаменаційних рад з іноземних мов)

Анотація

У статті детально обговорено процедуру приготування мовного тесту. Польща є державою, котра динамічно розвивається, а економіка знаходиться у стадії розквіту, що сприяє приїзду іноземців. Зацікавлення вивченням польської мови також збільшується, велика кількість іноземців бажають підтвердити свій рівень польської за допомогою державного екзамену. Можна знайти багато мовних тестів, однак досі бракує тестів професійного спрямування. У статті послідовно викладено створення мовного тесту, а в кінці показано додаткові ролі, котрі потрібно створити для сертифікації мови професійного спрямування, що надалі є викликом для полоністичної глоттодидактики. 

Завантаження

Опубліковано

2019-05-20

Номер

Розділ

ПРОФЕСІЙНА ІНШОМОВНА ПІДГОТОВКА В ПРОЦЕСІ МІЖКУЛЬТУРНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ

Як цитувати

ПРОЦЕС СТВОРЕННЯ МОВНОГО ІСПИТУ І ЙОГО ВПЛИВ НА ДЕРЖАВНИЙ СЕРТИФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН З ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ ЯК ІНОЗЕМНОЇ. (2019). Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: Серія «Філологія», 5(73), 287-289. https://journals.oa.edu.ua/Philology/article/view/2299