ВИРОБНИЧІ ЗАПАСИ ЯК ОБ’ЄКТ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ (НА ПРИКЛАДІ СУБ’ЄКТІВ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ)

Автор(и)

  • Svitlana Levytska

Ключові слова:

виробничі запаси, бухгалтерський облік, внутрішній аудит, внутрішній контроль, обліковоаналітичне забезпечення, споживча кооперація, споживчі товариства, менеджмент організації господарської діяльності

Анотація

У статті проаналізовано вітчизняну та міжнародну практику проведення внутрішнього контролю виробни-
чих запасів на прикладі суб’єктів споживчої кооперації. Розкрито методичні та організаційні підходи внутрішньо-
го контролю як інформаційної бази внутрішнього аудиту результативності проведення операцій із виробничими
запасами. Досліджено формат обліково-аналітичного забезпечення таких операцій у межах статутної діяльнос-
ті споживчих товариств з урахуванням вимог щодо збалансованості підприємницької діяльності.

Завантаження

Опубліковано

2018-02-15