ФІНАНСОВО-ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ МЕХАНІЗМ ФОРМУВАННЯ БАЛАНСУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Ключові слова:
баланс продуктів, чинники, наукове забезпеченняАнотація
Визначено основні проблеми щодо забезпечення харчовими продуктами населення. Обґрунтовано, що їх причинами є низка об’єктивних та суб’єктивних чинників впливу внутрішнього та зовнішнього середовища. Виявлено основні загрози національній продовольчій безпеці України. Доведено, що для вирішення цих проблем має бути сформовано відповідний науково обґрунтований механізм. З врахуванням прагматики теперішніх реалій функціонування агропродовольчого комплексу запропоновано складові такого механізму.
Завантаження
Опубліковано
2022-05-19
Номер
Розділ
Фінанси, грошовий обіг та кредит